Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Smoked sausage, cut 1/2" pcs |
1/2 Tasse | green onion chopped |
1 Tasse | Tomatoes ( 28 oz.) |
1/4 Teelöffel | pepper |
1 1/2 Tasse | water |
1 x ca. 450 g | ground beef |
1 | Med. bell pepper, chopped |
5 | Cloves garlic minced |
1/2 Teelöffel | salt |
1 Tasse | Raw white rice |
Cook sausage in skillet until browned, remove from skillet and discard drippings. Combine beef, green pepper, onion and garlic. Cook until beef is browned. Add tomatoes, salt, pepper and sausage. Cover, simmer 20 minutes. Add rice and water, cover and cook additional 25 minutes or until rice is tender. Courtesy Telephone Pioneers BillSpalding *P Crbr 38 A
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|