Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauteed Potatoes With Garlic-Olives
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gRusset Potatoes
cloves garlic minced
3 Esslöffelolive oil
1 Esslöffelparsley chopped
1/4 TasseChopped Oil Cured Ripe
1 Prisenutmeg
die Zubereitung:

salt and pepper to taste 1/4 c oil cured ripe olives chopped saute 2 pounds scrubbed and thinly sliced russet potatoes, blotted to absorb surface moisture, in 3 tablespoons hot olive oil. Tossing ocassionally until tender, about 20 minutes. Season with salt an pepper and a dash of nutmeg as you saute. Toss with 2 minced cloves of garlic, 1 tablespoon chopped parsley and 1/4 cup chopped oil cured ripe olives at the end of cooking.


Anmerkungen zum Rezept: