Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
3 Tasse | water |
1 1/2 Tasse | Frozen cut green beans |
1 Tasse | Dried elbow macaroni |
1 x ca. 450 g | lean ground beef |
1 mittel | Onion, chopped - 1/2 cup |
1 Teelöffel | Bottled minced garlic |
14 1/2 x ca. 30 g | tomatoes stewed |
1 Teelöffel | Beef bouillion granules |
1/4 Teelöffel | cinnamon |
1/2 Tasse | mozzarella shredded |
pour water into a large saucepan, bring to a boil. Add beans and macaroni. Return to a boil, cook for 7 to 8 minutes or until macaroni is tender. Drain, set aside. Meanwhile, cook beef, onion, and garlic until no longer pink. Drain off fat. Stir in undrained stewed tomatoes, bouillion granules, and cinnamon. Bring to a boil, reduce heat. Stir macaroni mixture into meat mixture. Simmer for 2 to 3 minutes. Stir once or twice. Sprinkle with cheese. Makes four servings.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|