Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | vegetable oil |
3/4 Tasse | Onion chopped |
3/4 Tasse | catsup |
3/4 Tasse | water |
1/3 Tasse | lemon juice |
3 Esslöffel | sugar |
3 Esslöffel | Worcestershire Sauce |
2 Esslöffel | mustard prepared |
2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | pepper |
Saute onion in oil in medium heavy saucepan over medium-high heat until tender. Combine with all ingredients and simmer 10 - 15 mins.
Using any mild fish, fileted or whole, place fish in wire basket that will hold fish firmly in place or put a wire mesh on your grill. Brush fish with seafood sauce occasionally until fish is flaky.
This sauce is also excellent on shrimp.
Oh, and if you're not happy with the freshness of your fish, soak it in milk for a few hours. It takes the "fishy" smell out of the fish.
Squeaks
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|