Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pho (Beef Noodle Soup)
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gStewing beef
Veal bones
onions
cloves garlic
3 ca. 1 Literwater
1 Esslöffelsalt
1/4 Teelöffelwhite pepper
1 Teelöffelanchovy paste
1 Teelöffelvinegar
1 Tasseflour
egg
1/4 Tassewater
die Zubereitung:

Cook the meat, bones, onions, garlic, water, salt and pepper together over medium heat for 2 hours. Strain. Stir in the anchovy paste and vinegar.

Mix the flour, egg and water together. Knead until very smooth. Force the mixture through the holes of a colander into the boiling soup. Cook ten minutes or until noodles are tener. Cut the meat in small pieces and serve in the soup. Serves 8-10


Anmerkungen zum Rezept: