Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Jerky (Butch)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1000 GrammRound steak ( semi-frozen)
40 Millilitersoy sauce
25 MilliliterLiquid Smoke
2 Millilitergarlic powdered
2 Milliliteronion powder
1 Milliliterblack pepper
die Zubereitung:

have about 1 kg. Round steak in a semi-frozen state, then slice in 1 cm. Strips across grain. Marinate meat in covered container for 4 hrs ( or over night ) in fridge. Remove meat from marinade . spread strips on racks placed on cookie sheets. Bake at 100 degrees C. ( 200 degrees F. ) for 6 to 7 hrs turn off heat and let sit in oven over night.


Anmerkungen zum Rezept: