Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Barley Soup (For Crock Pot)
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBeef shanks
2 Tassecarrots thinly sliced
1 Tassecelery sliced
3/4 Tassegreen pepper chopped
1 grossonion sliced
(16 oz.) can cut up tomatoes
1/4 Tasseparsley snipped
1 EsslöffelInstant beef bouillon granules
2 Teelöffelsalt
3/4 TeelöffelDried basil; crushed
5 Tassewater
die Zubereitung:

Cut beef into cubes, brown on all sides, and drain well. In crockery cooker place carrot, celery, green pepper and onion. Place beef on top. Combine undrained tomatoes, barley, parsley, bouillon, salt and basil. Do Not Stir. Cover.

Cook on low heat 10 to 12 hours. Remove bones if used. Skim any fat. Season with salt and pepper to taste.


Anmerkungen zum Rezept: