Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bell Pepper & Fresh Corn Pancakes
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseUncooked fresh corn kernels
egg yolk
1/4 Tassecornmeal
1/4 Tasseflour
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper ground
2 Esslöffelbasil chopped, fresh
1 kleinRed bell pepper, seeded and chopped
1 kleinGreen bell pepper, seeded and chopped
egg whites
2 Esslöffeloil
die Zubereitung:

Combine corn, egg yolk, cornmeal, flour, salt, pepper. Beat egg whites until soft peaks form. Fold half of egg whites into cornmeal mixture, then fold in the rest. Do not overmix. Coat medium-hot skillet with oil. Drop batter into skillet by the tablespoon. Do not let edges touch. Cook until golden brown; turn carefully and cook on other side. Repeat until all batter is used.

Serve with salsa as appetizer or side dish.


Anmerkungen zum Rezept: