Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Filling:::GWHP327
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
5 Esslöffelcake flour
1 Prisesalt
egg
Or
egg yolks lightly beaten
2/3 Tassewater
1/3 Tasselemon juice
1 TeelöffelLemon rind
2 Teelöffelbutter
die Zubereitung:

Combine sugar, flour, and salt in top of double boiler; add egg, water, and lemon juice, mixing thoroughly. Place over boiling water and cook 10 minutes, stirring constantly. Add lemon rind and butter. Cool. Makes about 1 1/3 cups filling, or enough filling for two 8x8-inch layers, or three 9-inch layers. Kate Smith Collection 1940 Published by General Foods Corp.


Anmerkungen zum Rezept: