Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut Butter Twists
Zutaten für 30 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tasseall-purpose flour
2 Esslöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
1/3 Tassevegetable shortening
3 x ca. 30 gcream cheese
2 Teelöffelmilk
1/4 Tassepeanut butter
3 EsslöffelApple butter
die Zubereitung:

1. In a small mixing bowl, sift the flour with sugar and salt. Add shortening, cream cheese and milk. Mix on lowest speed of an electric mixer until dough begins to form well. Shape into a ball.

2. Roll out on floured surface to a 20 x 8 inch rectangle. Cut in half to make two 10 x 8-inch rectangles.

3. Spread one half with peanut butter (try crunchy peanut butter if you wish); top with the apple butter. Place the second half of dough on top of first. Brush with milk and sprinkle with a little bit of granulated sugar.

4. Cut into strips 5 x 1/2 inches. Gently twist twice. Place on well-greased cookie sheets and bake in preheated 400-degree oven for 7-10 minutes or until light golden brown. Do not overbake. Serve warm or at room temperature.

Makes 30 twists.


Anmerkungen zum Rezept: