Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Fish Chowder
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gFish fillets
2 ScheibeBacon chopped
1/2 TasseOnion chopped
2 TasseFish stock or water
1 TasseRaw potato, sliced
2 Tassemilk
1 Teelöffelsalt
1 PriseOf pepper
die Zubereitung:

Salmon, halibut, rockfish or cod may be used for the fish. Fry bacon until crisp; add onion and cook until tender. Add water and potatoes and simmer 10 minutes or until the potatoes are partially tender.

Cut fish into 1 inch cubes and add and simmer again until fish and potatoes are tender. Add milk and seasonings; heat thoroughly and serve immediately. Serves six.

2 cups grated cheddar cheese may be added before the milk is added. Stir until melted and proceed. 2 tbsp may be added for thickness.


Anmerkungen zum Rezept: