Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Spaghetti, I
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Med. size fryers
1 Tassecelery chopped
1/2 TassePimiento chopped
1 PackungSpaghetti (12 oz.)
1 TasseBell pepper chopped
1 Tasseonions chopped
2 DoseMushroom soup
3 1/2 TasseCheddar cheese grated
die Zubereitung:

Boil fryers. Bone and cut up in sm. Pcs. Save 1 qt. Of broth; strain.

Add cut up bell pepper, onion and celery to strained broth. Cook until done. Add pimiento, soup and spaghetti. Cook in broth until done.

Spread 1 layer of spaghetti in bottom of casserole, next a layer of cheese and a layer of chicken. Repeat layers until mixture is used up.

Bake at 350 F. for abt. 25 min., or until hot & bubbly.


Anmerkungen zum Rezept: