Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 | Med. size fryers |
1 Tasse | celery chopped |
1/2 Tasse | Pimiento chopped |
1 Packung | Spaghetti (12 oz.) |
1 Tasse | Bell pepper chopped |
1 Tasse | onions chopped |
2 Dose | Mushroom soup |
3 1/2 Tasse | Cheddar cheese grated |
Boil fryers. Bone and cut up in sm. Pcs. Save 1 qt. Of broth; strain.
Add cut up bell pepper, onion and celery to strained broth. Cook until done. Add pimiento, soup and spaghetti. Cook in broth until done.
Spread 1 layer of spaghetti in bottom of casserole, next a layer of cheese and a layer of chicken. Repeat layers until mixture is used up.
Bake at 350 F. for abt. 25 min., or until hot & bubbly.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|