Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese and Fruit-Topped English Muffins
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3/4 TasseLo-fat Ricotta cheese
1/4 TeelöffelFinely shredded lime peel
2 Teelöffellime juice
1 Esslöffelsugar
1/8 Teelöffelnutmeg ground
Whole English muffins, split
Whole Kiwi fruit, sliced *
die Zubereitung:

* or use 1 cup sliced strawberries or peaches Toast English muffin halves.

In a small bowl, combine ricotta cheese, lime peel, lime juice, sugar, and nutmeg. Spread cheese mixture evenly over toasted muffin halves.

Top each muffin half with kiwi slices, strawberry slices, or peach slices.

Great for Breakfast - avoid the morning rush by stirring together the cheese mixture the night before.

Per serving: 236 calories, 11 g protein, 37 g carbohydrates, 6 g fat, 14 mg cholesterol, 416 mg sodium, 285 mg potassium


Anmerkungen zum Rezept: