Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Tomato Linguine Toss
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 30 glinguine uncooked
1/4 x ca. 450 gXtra lean ground beef
2 Esslöffelflour
1/2 Tassechicken broth
1/2 Tasseskim milk
2 Esslöffelparsley fresh, chopped
8 x ca. 30 gtomato sauce can
1 EsslöffelRomano cheese, optional
die Zubereitung:

In large nonstick saucepan, cook linguine to desired doneness; drain and keep warm. In same saucepan, brown ground beef; drain and set aside. Combine flour, broth and milk in same saucepan; cook and stir over medium heat until thickened and bubbly. Stir in parsley, tomato sauce, and cooked ground beef; heat thoroughly. Add linguine; toss to coat. Sprinkle with cheese.

Per serving: 420 cal., 25g pro., 60g carb., 3g fiber, 9g fat, 40mg chol., 980mg sod., 830mg pot, 3 1/2 starch, 1 1/2 med. Fat., and 1 vegetable exchange.

Fast and Healthy Jan/Feb 95


Anmerkungen zum Rezept: