Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef & Corn Pie
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
1/2 Tasseonion chopped
8 3/4 x ca. 30 gCan whole kernel corn, Drained
8 x ca. 30 gtomato sauce
1/2 Tassebell pepper chopped
1 Teelöffelbasil leaves dried
1/2 Teelöffeloregano dried leaves
1/2 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelRed pepper sauce
Cornmeal Crust
1 Tasseflour
1/4 Tasseyellow cornmeal
1/4 Teelöffelsalt
1/3 Tassebutter softened
4 Esslöffelwater
Topping
1/2 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

Heat oven to 400 degrees. Cook ground beef and onion in 10 inch skillet, stirring occasionally, until beef is brown; drain. Stir in corn, tomato sauce, bell pepper, basil, oregano, salt and pepper sauce. Prepare crust. Crust: Mix flour, cornmeal and salt in medium bowl. Stir in butter and enough of the water to make a soft dough. Press crust dough firmly and evenly against bottom and side of ungreased pie plate. Spoon beef mixture into pie plate. Bake 25 minutes. Sprinkle with cheese. Bake about 5 minutes longer or until cheese is melted. Let stand 10 minutes before cutting.


Anmerkungen zum Rezept: