Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
24 mittel | Mushrooms, stems removed, finely chopped to be used in the following duxelles recipe |
1/2 Tasse | Duxelles, see following recipe |
1/4 Tasse | bread crumbs dried |
2 Esslöffel | Chopped fresh herbs, i.e. parsley, tarragon, chervil, and/or chives |
1/2 Tasse | Lumb crab meat or finely chopped prosciutto or crumbled cooked bacon, optional |
1/2 Tasse | Freshly grated parmesan, asiago or crumbled feta, 1/4 cup reserved for top |
1 | Egg lightly beaten |
2 Esslöffel | Olive oil or melted butter |
| |