Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic Thin Crust Dough
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Teelöffeldry yeast active
2 Tassebread flour
1/4 Teelöffelsalt
1 Esslöffelolive oil
2/3 Tassewater Lukewarm
die Zubereitung:

Bread Machine: Warm liquids to lukewarm, 110*. Add ingredients to your bread machine in the order specified for your machine. Use dough cycle, which will knead the dougha nd allow it to rise one time. It is not necessary to let dough any longer that 1 hour. If your machine has a double kneading dough cycle (Dak And Welbilt Abm 100), remove the dough after 1 hour or so and turn off your machine. Allowing the dough to knead the second time causes bubbles which are difficult to roll. Either acative dry or rapid rise yeast may be used. It is not necessary to proof the yeast in water; just mix it in with the flour. Note To date I have over thirty five different pizza dough recipes, Want more e-mail me. Also have Deep Dish Pizza Doughs


Anmerkungen zum Rezept: