Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basic White Wine Marinade
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseDry white wine (chardonnay; sauvignon blanc or riesling)
1/2 Tasseolive oil
Shallots; peeled, sliced
1/2 TeelöffelEach: salt; ground white pepper
die Zubereitung:

Chicago Tribune

Combine ingredients in non-reactive bowl. Use to marinate 2 pounds of poultry (no longer than 2 hours for boneless breasts), seafood (no longer than an hour; 30 minutes for shrimp), veal or pork (no longer than 4 hours).

zest. Or, for honey-mustard marinade, add 2 tablespoons honey and 3 tablespoons Dijon mustard. Add up to 2 teaspoons chopped fresh herbs such as basil, thyme or rosemary.


Anmerkungen zum Rezept: