Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Fillet in Toasted Coconut
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
500 GrammPiece beef fillet
Cloves garlic crushed
2 Teelöffellemon rind grated
1 Teelöffelginger fresh, grated
2 Teelöffelcoriander ground
1/2 Teelöffelturmeric ground
2 TeelöffelPalm sugar
3 Esslöffelpeanut oil
1/2 TasseDesiccated coconut
Spring onions;cut into thin strips
die Zubereitung:

1. Slice beef thinly, flatten slices with a meat mallet if necessary.

2. Combine garlic, lemon rind, ginger, coriander, turmeric, palm sugar and 2 tablespoons of the oil in a bowl.Add beef slices, toss well to coat.Leave to stand at least 1 hour.

3. Heat remaining tablespoon of oil in a frying pan, add beef, stir-fry until brown.Add coconut and spring onions, stir-fry for 1 minute, or until brown. Serve with steamed rice.

Hint:Beef fillet will slice more easily if placed into the freezer for about one hour before slicing.

Eat-L Digest 25 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: