Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef N Potato Bake
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 TasseFrozen hash browns; thawed
3 Esslöffelvegetable oil
1/8 Teelöffelblack pepper
1 x ca. 450 gground beef
1 PackungDurkee brown gravy mix
1 Tassewater
1/2 Teelöffelgarlic salt
1 Packung(10-oz) frozen mixed vegetables
1 Tassecheddar cheese shredded
1 Dose(2.8-oz) Durkee French Fried onions
die Zubereitung:

In shallow 1 1/2 qt. Baking dish combine potatoes, oil and pepper. Firmly press mixture across bottom and up sides of dish to form a shell. Bake this, uncovered, at 400 degrees for 15 minutes. Meanwhile in skillet, brown, beef, drain. Stir in gravy mix, water, and garlic salt; bring to boil. Add mixed vegetables, reduce heat to medium and cook 5 minutes. Stir in 1/2 cup cheese and 1/2 cup French Fried onions. Place this mixture in potato shell. Bake, uncovered, at 350 for 15 minutes. Sprinkle with remaining cheese and onions, bake 5 minutes more. Serves 4-6.

Eat-L Digest 11 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: