Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Noodle Casserole #2
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
For 4 Quarts
1 Esslöffeloil
1/2 x ca. 450 gground beef
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/4 Tasseonion sliced
1 Dose(4-oz) Mushrooms; sliced
1 Packung(8-oz) Wide Noodles uncooked
1 Dose(8-oz) Tomato sauce
1 Tassewater
1 1/2 Esslöffelflour
1/4 Tassewater
For 6 Quarts
2 Esslöffeloil
1 x ca. 450 gground beef
2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/2 Tasseonion sliced
2 Dose(4-oz) Mushrooms; sliced
1 Packung(16-oz) Wide Noodles uncooked
2 Dose(8-oz) Tomato sauce
2 Tassewater
3 Esslöffelflour
1/2 Tassewater
die Zubereitung:

Brown meat in hot oil in cooker. Add other ingredients and stir. Cover, set control and cook for 5 minutes after control jiggles. Reduce pressure instantly. For a heavier consistency, this mixture may be thickend by cooking uncovered with mixture of flour and water, stirring constantly.

quarts, but exactly double that amount makes only 6 quarts!?!?! - Glen.

Eat-L Digest 18 August 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: