Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | oil |
1/2 x ca. 450 g | ground beef |
1 Teelöffel | salt |
1/4 Teelöffel | pepper |
1 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/4 Tasse | onion sliced |
1 Dose | (4-oz) Mushrooms; sliced |
1 Packung | (8-oz) Wide Noodles uncooked |
1 Dose | (8-oz) Tomato sauce |
1 Tasse | water |
1 1/2 Esslöffel | flour |
1/4 Tasse | water |
2 Esslöffel | oil |
1 x ca. 450 g | ground beef |
2 Teelöffel | salt |
1/2 Teelöffel | pepper |
2 Teelöffel | Worcestershire Sauce |
1/2 Tasse | onion sliced |
2 Dose | (4-oz) Mushrooms; sliced |
1 Packung | (16-oz) Wide Noodles uncooked |
2 Dose | (8-oz) Tomato sauce |
2 Tasse | water |
3 Esslöffel | flour |
1/2 Tasse | water |
Brown meat in hot oil in cooker. Add other ingredients and stir. Cover, set control and cook for 5 minutes after control jiggles. Reduce pressure instantly. For a heavier consistency, this mixture may be thickend by cooking uncovered with mixture of flour and water, stirring constantly.
quarts, but exactly double that amount makes only 6 quarts!?!?! - Glen.
Eat-L Digest 18 August 96
From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|