Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Cheese Grits
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseGrits
4 Tassewater
1 Teelöffelsalt
1/4 x ca. 450 gbutter or margarine
Roll (6-oz) Kraft garlic cheese
eggs
1/2 Tassemilk
1 Tassesour cream
1 TasseCrushed and buttered cornflakes (optional)
die Zubereitung:

Cook grits in 4 cups water and 1 teaspoon salt as directed on package. Cool 15 minutes. Melt butter or margarine and 3/4 roll of cheese together and add to grits. Beat eggs and milk. Add sour cream. Add mixture slowly to grits. Pour into a greased 2 quart casserole. Top with remaining cheese that has been grated or cut into small pieces and cornflakes. Bake for 45 minutes at 350°. Yield: 8 servings.

Janet Hurley (Mrs. Harry)

Kirkwood, Mo

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: