Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Damn Peach Cobbler
Zutaten für 18 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Filling
2 ca. 1 LiterCanned peach slices
3/4 Tassesugar
1/4 Tassewater
3 Teelöffelcornstarch
Topping
2 Tasseflour
3 Esslöffelsugar
4 Teelöffelbaking powder
6 EsslöffelLard or butter
3/4 TasseCanned milk cut half-strength with water (just enough to moisten dough)
die Zubereitung:

Filling: Dissolve corn starch in water; add mixture to peaches and juice in a large, warm Dutch oven; stir well; sprinkle sugar on top; cover and allow to simmer lightly while topping is prepared.

Topping: On a floured board, turn out a soft dough; pat down to 1/2" thick; cut into strips 1/2" wide and place criss-cross atop peach mixture; cover and cook approximately 20 minutes until golden brown. Serve with Campfire Coffee. Serves approximately 18.

Eat-L Digest 14 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: