Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Cheesy Cauliflower Soup
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 kleinHead cauliflower; separated
2 Tassewater
1/2 Tasseonion chopped
1/4 Tassemargarine
2 Tassecheddar cheese shredded
1 Prisenutmeg
1/2 Tasseflour
bouillon cubes
2 Tassemilk
die Zubereitung:

Cook cauliflower in 1 cup water until tender. Drain. Reserve liquid and 1 cup cauliflower. In blender, blend rest of cauliflower and the reserved liquid. Set aside. In large saucepan, cook onion in margarine. Stir in flour. Gradually, add 1 cup water and bouillon cubes. Stir until thickens. Stir in mashed cauliflower, reserved flowerets and cheese. Cook until cheese melts. Add milk and nutmeg. Heat through.


Anmerkungen zum Rezept: