Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Fresh green beans; rinsed & cut in 2-inch pieces |
1 | Envelope Golden Onion soup mix; (dry) |
1 Tasse | water |
3 Esslöffel | butter or margarine |
1/3 Tasse | Slivered almonds; toasted |
3 Esslöffel | Parmesan cheese freshly grated |
1/8 Teelöffel | paprika |
Combine green beans, water and onion soup mix in medium saucepan. Bring to a boil and reduce heat to med-low and cook until tneder, about 15 minutes. Drain beans; stir in butter or margarine, toasted almonds and cheese. Spoon into serving dish and sprinkle with paprika.
Sodium. Exchanges: 1 Veg; 1-1/2 Fat.
This recipe was provided by Marilyn Helton, editor of the Cinnamon Hearts Newsletter.
Mc Fortmatted and Mc Busted by Barb at Pk <abprice@wf. Net>
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|