Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheesy Grilled Potatoes
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Russet potatoes, each cut into 8, lengthwise wedges
Onion Thinly Sliced
2 Esslöffelolive oil
1 Esslöffelparsley fresh, chopped
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper coarsely ground
1 TasseShredded cheddar cheese or, Colby-jack cheese
die Zubereitung:

In large bowl combine potato wedges, onion, oil, parsley, garlic powder, salt and pepper. Place in a foil broiler pan in single layer. Cover with second foil pan to form packet. Reinforce sealed edge of packet with foil. Place on grill over medium heat; cook 40 to 50 minutes or until tender, shaking the packet periodically and turning upside down halfway through grilling. Remove cover; top with cheese. Cover, cook 3 to 4 minutes more until cheese melts. Note: To make broiler pan packet, invert one broiler pan over filled broiler pan, overlapping slightly. Fold top of one short end down to seal; fold bottom of other end to seal.


Anmerkungen zum Rezept: