Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheese Salmon Casserole W/celery Sauce
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Dose(16-oz) salmon; drained
egg beaten
1/2 Tassecream
3 EsslöffelButter melted
1 Esslöffellemon juice
1/8 Teelöffelpepper
1 1/4 Tassecheddar cheese grated
1 Tassebread crumbs
2 Esslöffelmargarine
Celery Sauce
4 Esslöffelbutter
4 Esslöffelflour
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
2 Tassemilk
1 TasseChopped celery; cooked until crisp tender
die Zubereitung:

Combine first 7 ingredients. Mix thoroughly. Put into a greased 1 quart casserole. Top with buttered bread crumbs. Bake at 350° for 40 minutes. Serve hot or cold with celery sauce. Make sauce by melting hutter over low heat. Add flour, salt and pepper. Stir until well blended. Gradually stir in milk. Cook, stirring constantly until thick and smooth. Add celery.

Mescal Johnson

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: