Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 1/2 Tasse | coconut shredded |
1/3 Tasse | flour |
1/8 Teelöffel | salt |
2/3 Tasse | condensed milk sweetened |
1 Teelöffel | vanilla |
1. Preheat oven to 350°. Grease an Ekco Baker's Secret Cookie Sheet.
2. Toss coconut with flour and salt. Add sweetened condensed milk and vanilla; mix well. Drop batter by quarter-cupfuls one inch apart onto prepared cookie sheet.
3. Bake for 20 minutes or until golden brown. Immediately remove from pan; cool on wire rack. Makes about 18 macaroons.
Ecko Baker's Secret Cookie Sheet
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|