Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry-Plum Slump
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseSliced; pitted prunes
1 TassePitted sweet cherries
1/4 Tassesugar
3/4 Tasseall-purpose flour
1 Teelöffelbaking powder
1 Teelöffelcinnamon ground
1/8 Teelöffelsalt
3 Esslöffelbutter or margarine
1/3 Tassemilk
die Zubereitung:

In a 3-quart saucepan combine fruit, 1/2 cup of the sugar, and 1/4 cup water. Bring to boiling; reduce heat. Meanwhile for dumplings, stir together flour, 1/4 cup remaining sugar, baking powder, cinnamon, and 1/8 teaspoon salt. Cut in butter to resemble coarse crumbs. Add milk, stirring just to moisten. Spoon dough in 6 mounds atop hot filling. Cover and simmer about 15 minutes or till toothpick inserted in the dumplings comes out clean. Serve warm. Makes 6 servings.


Anmerkungen zum Rezept: