Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chekiang Vinegar
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Or
3 Scheibeginger root fresh
1/2 Tassesoy sauce
1/4 (up to)
1/2 Tassevinegar
1/2 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

1. Mince ginger root; then blend well with remaining ingredients.

2. Serve in a dip dish, to accompany pork.

1. For the ginger root, substitute 2 garlic cloves, minced.

2. For the salt, substitute 1/2 teaspoon sugar.

3. Reduce the soy sauce to 1 tablespoon.

4. Omit the soy sauce and salt.

From <The Thousand Recipe Chinese Cookbook>, Isbn 0-517-65870-4. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive, http://www. Erols. Com/hosey.


Anmerkungen zum Rezept: