Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Almond Cream Dessert
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
14 x ca. 30 gFat-free sweetened condensed milk
1 1/2 Tassewater cold
3 x ca. 30 gFat-free vanilla pudding mix
1 Teelöffelalmond extract
2 TasseCool Whip® Free; thawed
10 x ca. 30 gLow-fat pound cake; cut into ten slices
21 x ca. 30 gCherry pie filling chilled
die Zubereitung:

In a mixing bowl, combine sweetened condensed milk, water, pudding mix, and almond extract. Mix until well blended. Fold in whipped topping. Spoon half mixture into a 13 x 9" pan. Top with cake slices, pie filling, and remaining cream mixture. Chill until ready to serve.

Per serving: 269 Calories; 2g Fat (7% calories from fat); 5g Protein; 57g Carbohydrate; 4mg Cholesterol; 255mg Sodium

Matejka" <matejka@bga. Com> on Aug 7, 97


Anmerkungen zum Rezept: