Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Casserole Ole
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
12 Frozen chicken tenderloins; boneless/skinless
2 Tassewater
1 DoseChili beans; undrained (15 ounce)
1 TasseSalsa
1/2 Tassegreen bell pepper chopped
2 TasseUncle Ben's Instant Rice
2 TasseMexican-style cheese; divided, shredded
2 TasseBite-size tortilla chips
die Zubereitung:

Spray large skillet with nonstick cooking spray. Add chicken, cook over medium high heat 12 to 15 minutes, or until light brown and juices run clear.

Add water, beans, salsa and bell pepper. Bring to a boil, add rice and 1 cup cheese. Cover, remove from heat; let stand covered 5 minutes, or until liquid is absorbed. Top with tortilla chips and remaining 1 cup cheese; let stand covered 3 to 5 minutes, or until cheese is melted.


Anmerkungen zum Rezept: