Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Breasts with Maple Mustard Sauce
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Esslöffelvegetable oil
Boneless; skinless chicken breasts tossed, in seasoned flour
1/2 Tassemushrooms sliced
scallion chopped
1/2 Tasseheavy cream
3 Esslöffel100% Pure Maple Syrup
1 Teelöffeldijon mustard
die Zubereitung:

In a skillet heat oil and sauté chicken to a golden brown, then remove from pan and drain on a paper towel. In the skillet, quickly sauté the mushrooms and scallion. Add cream, Pure Maple Syrup and mustard. Stir and cook until cream is reduced by half or until sauce has a creamy consistency. Serve over chicken breasts.


Anmerkungen zum Rezept: