Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Rice Bake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gBoneless; skinless chicken breast, chopped and cooked
1 DoseLow fat cream of celery soup
1 DoseLow fat cream of mushroom soup
1 DoseLow fat cream of chicken soup
1 Tasseskim milk evaporated
2 TasseInstant brown rice (uncooked)
die Zubereitung:

Preheat oven to 350 degrees. Place chicken in bottom of a 13 x 9 inch baking pan. In mixing bowl, combine soups and evaporated skim milk. Stir in brown rice and mix well. Pour soup mixture over chicken. Cover and bake 45 minutes.

Recipe

Per serving: Calories- 316 Fat (g)-4.7 Chol (mg)-74

Prodigy's Recipe Exchange Newsletter by katiescarlett1@juno.com (L J G) on


Anmerkungen zum Rezept: