Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | Boneless; skinless chicken breast, chopped and cooked |
1 Dose | Low fat cream of celery soup |
1 Dose | Low fat cream of mushroom soup |
1 Dose | Low fat cream of chicken soup |
1 Tasse | skim milk evaporated |
2 Tasse | Instant brown rice (uncooked) |
Preheat oven to 350 degrees. Place chicken in bottom of a 13 x 9 inch baking pan. In mixing bowl, combine soups and evaporated skim milk. Stir in brown rice and mix well. Pour soup mixture over chicken. Cover and bake 45 minutes.
Recipe
Per serving: Calories- 316 Fat (g)-4.7 Chol (mg)-74
Prodigy's Recipe Exchange Newsletter by katiescarlett1@juno.com (L J G) on
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|