Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Kiev - Country Style
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken breast halves; skinned and boned
1/2 Tassebutter
7 1/8 Tassebread crumbs fine, dried
2 Esslöffelparmesan grated
Seasoningmix
1 Teelöffeloregano
1 Teelöffelbasil
1/2 Teelöffelgarlic salt
1/4 Tassewhite wine
1/4 Tassegreen onions chopped
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
die Zubereitung:

Preheat oven to 375 degrees. Melt butter. Combine bread crumbs, cheese, oregano, basil, and garlic salt. Dip chicken breasts in melted butter, then coat with crumb mixture and lay in 8x11 baking dish. (Can be prepared ahead to this point and refrigerated.) Bake 40 minutes or until fork tender. Meanwhile, add wine, onion, and parsley to reserved melted butter. When chicken is golden brown, pour butter-wine sauce over chicken. Continue baking 3 to 5 minutes, to warm sauce. Serve with wild rice and a pretty green salad.

From River Feast - Still Celebrating Cincinnati (received from Rrr Warinner at the StL bash, '94) Formatted for Mm by Pegg Seevers

"1-1/8 6 c Fine dry bread crumbs" !!!! - Glen

Eat-L Digest 16 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: