Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken in Sour Cream
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 x ca. 450 gChicken breasts boned
1/2 Tasseflour
3 Esslöffelbutter
1 Teelöffelsalt
1 Tassechicken stock
2 Teelöffelpaprika
1 Tassesour cream
Bouquet Garni
parsley sprig
1/2 Bayleaf
Sprigs thyme
1/2 kleinonion
cloves
1/2 Stalk celery
Tie Above In Cheesecloth
die Zubereitung:

Dredge chicken in flour, saute in butter until golden. Season with salt and pepper. Add bouquet garni, chicken stock, and paprika. Bring to boil, reduce heat to simmer, cover and simmer for 25 minutes. Discard bouquet garni.

Stir in sour cream. Heat thoroughly witout boiling. Serve with wild rice. Garnish with parsley sprigs.

served at Elijah Festival, March 1978


Anmerkungen zum Rezept: