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Chicken Fruit Salad
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseDried apricot halves, 1/4ed
1/4 Tassered onion chopped
2 Esslöffelwhite wine dry
2 EsslöffelUnsweetened orange juice
1 1/2 Teelöffelred wine vinegar
2 TasseChicken breast (chop, cooked
1/2 TasseOrange segments(coarse chopp
1/2 TasseSeedless red or green grapes
1/4 Tassealmonds toasted, sliced
1/4 Tasseparsley fresh, chopped
1/4 Teelöffelpepper
1/8 Teelöffelsalt
1 Prisered pepper
Leaves red leaf lettuce
die Zubereitung:

Combine quartered apricot halves, chopped onion, white wine, orange juice, and red wine vinegar in a saucepan, and bring to a boil. Set aside to cool. Combine apricot mixture with chicken, orange, grapes, almonds, parsley, pepper, salt, and crushed red pepper in a large bowl; cover and chill 1-2 hours. Spoon chicken mixture onto a lettuce lined platter to serve. Per Serving: 229 calories, 24.5 g protein, 19.7 g carbohydrate, 1.7 g fiber, 5.9 g cholesterol, 132 mg sodium, 616 mg potassium.


Anmerkungen zum Rezept: