Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Crescent Calzones
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 DosePillsbury Crescent Rolls; (8 ounce can)
4 ScheibeOven-roasted chicken; from deli
4 ScheibeMonterey jack cheese; (1-oz)
1 DoseGreen Giant Mushroom Pieces and Stems; (8-oz) drained
egg beaten
1/2 TasseProgresso Plain Bread Crumbs
Jar chicken gravy; (12-oz)
1/4 Tassegreen onions sliced
1/4 Teelöffelpaprika
die Zubereitung:

1) Heat oven to 375F. Spray cookie sheet or 13x9-inch (3-quart) baking dish with nonstick cooking spray.

2) Separate dough into 4 rectangles. Firmly press perforations to seal. Press each to 6x5-inch rectangle. Top each with slice of chicken, slice of cheese and 1 tbsp. Of the muchrooms. Reserve remaining muchrooms for gravy. Fold dough in half, fomring a square; pinch edges to seal. Dip each calzone in egg; coat with bread crumbs. Place on sprayed cookie sheet.

3) Bake at 375F for 20-25 minutes or until deep golden brown.

4) Meanwhile, in medium saucepan, combine gravy and reserved mushrooms; cook over medium heat until hot, stirring occasionlaly. Serve gravy over calzones; sprinkle with onions and paprika.

by Sarah Gruenwald 3-12-98


Anmerkungen zum Rezept: