Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Elegante`
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Breasts chicken; boned skinless
1 DoseCream of mushroom soup
1 Tassesour cream
6 Scheibebacon
6 ScheibeHam thinly sliced
2 PackungPuffed pastry; pepperidge farm
die Zubereitung:

Wrap each breast in a slice of ham and thin tightly wrap around bacon to hold ham in place. Secure with toothpick if necessary.Blend sour cream and soup, (do not dilute soup) and pour over chicken. Bake seam side down in a 350 oven for 40 minutes .Remove chicken and set aside sauce..Cut pastry into 6 rectangles. The pastry comes folded in 1/3's, so just cut vertically. 3 per package. Place breast onto bottom half of the pastry. Fold over top and crimp to seal, making a neat square packet. Bake 375 for 20-30 minutes or till puffed and golden. Serve hot with warmed sauce poured over.


Anmerkungen zum Rezept: