Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Strips
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken breasts; boned and skinned
1 1/2 Tassebuttermilk
2 Esslöffellemon juice
2 TeelöffelWorcestershire Sauce
1 Teelöffelsoy sauce
1 Teelöffelpaprika
1 EsslöffelGreek seasoning
1 Teelöffelsalt
1 Teelöffelpepper
cloves garlic minced
4 Tassebread crumbs
1/2 Tassesesame seeds
1/4 Tassebutter
1/4 Tasseshortening
die Zubereitung:

Cut chicken into 1/2 inch strips. Combine buttermilk, lemon juice, sauces, and seasonings. Add chicken to buttermilk mixture and mix until well-coated. Cover and refrigerate overnight. Drain chicken thoroughly in a colander. Combine bread crumbs and sesame seeds, mixing well. Add chicken and toss in a ziplock bag until coated. Place chicken in 2 greased 9x13 baking dishes. Melt butter and shortening and brush on chicken. Bake, uncovered, at 350° for 35 to 40 minutes or until crisp. Serve with Plum Sauce (See recipe).

Sunny Hawk (Mrs. Boyce)

Must Be Prepared 1 Day In

Advance!

From <Traditions: A Taste of the Good Life>, by the Little Rock (Ar) Junior League. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: