Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Pot Pie #3
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Whole chicken; (2-3 lbs), reserve 1/4 cup juice
2 DoseVeg-All (1 can drained)
butter stick
1 DoseCream of Chicken
1 Dosechicken broth
1 TasseBisquick
1 Tassemilk
die Zubereitung:

Cook chicken, cool and debone. Place meat in bottom of baking dish and spread Veg-All over chicken. Heat butter and cream of chicken; add can of chicken broth and juice, mix well. Pour over chicken and vegetables. Mix bisquick and milk; pour over top. Bake at 425' until golden brown.

Eat-L Digest 26 July 96

From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,


Anmerkungen zum Rezept: