Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Oven Baked W/ Buttermilk
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Env. golden onion soup mix
1 Tasseall-purpose flour unbleached
eggs large
1/2 TasseButtermilk *
3 x ca. 450 gChicken cut into serving pcs
1/4 TasseButter or margarine, melted
die Zubereitung:

* Substitution: Blend 1 1/2 t lemon juice with enough milk to equal 1/2 cup; let stand 5 minutes.

Preheat oven to 425 degrees F. Combine golden onion recipe soup mix with flour; set aside. Beat eggs with buttermilk. Dip chicken pieces in buttermilk mixture, then flour mixture, coating well. Place in large shallow baking pan, on rack, and chill 30 minutes. Drizzle with butter, then bake 45 minutes or until well done. Note I have used regular onion soup mix also.


Anmerkungen zum Rezept: