Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Paprikas
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 x ca. 450 gChicken; cut in pieces
Onion chopped
4 Esslöffelcooking oil
2 Teelöffelpaprika
1 Teelöffelblack pepper
1 Teelöffelsalt
2 EsslöffelAll-purpose flour; mixed with
1/2 Tassewater
2 TasseWater; enough to cover chicken
Chicken boullion cube
1 Dosechicken broth
1/2 x ca. 1/2 Litersour cream
2 TasseRice; cooked -Or- 2 cups noodles, cooked
die Zubereitung:

1. Brown chicken in oil. Remove from dutch oven and Sauté onions.

2. Add browned chicken and seasoning. Dissolve bouillon cube in water and cover chicken.

3. Cover and simmer slowly until chicken is tender, about 30-40 minutes.

4. Mix flour with water and sour cream and add to chicken. Simmer until gravy thickens.

Serve over hot cooked rice or noodles.


Anmerkungen zum Rezept: