Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/3 Tasse | parmesan grated |
1/4 Teelöffel | italien seasoning crushed |
3 | chicken breast |
1/4 Tasse | green onion sliced |
1 Esslöffel | margarine |
1 Esslöffel | all-purpose flour |
1/2 Tasse | Milk, skim |
5 x ca. 30 g | Spinach, frozen ** |
1 Esslöffel | Pimiento chopped |
* chicken breast, skinned, boned, and halved ** 1/2 of a 10-ounce package frozen chopped spinach, thawed and drained Per Serving: 202 cal., 30g Pro., 4g Carbo., 7g fat, 77mg Chol., In a small mixing bowl combine cheese and Italain seasoning. Roll chicken pieces in cheese mixture to coat lightly; set remaining cheese mixture aside. Arrange pieces in an 8x8x2-inch baking dish. In a small saucepan cook onion in hot margarine till tender. Stir in flour; add milk all at once. Cook and stir till bubbly; stir in drained spinach and pimiento. Spoon spinach mixture over chicken; sprinkle with remaining cheese mixture. Bake, uncovered, in a 350F oven for 30 to 35 minutes or till tender. Better Homes And Gardens Menu: Chicken Parmesan 202 Cal.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|