Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Parmesan W/ Spinach
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tasseparmesan grated
1/4 Teelöffelitalien seasoning crushed
chicken breast
1/4 Tassegreen onion sliced
1 Esslöffelmargarine
1 Esslöffelall-purpose flour
1/2 TasseMilk, skim
5 x ca. 30 gSpinach, frozen **
1 EsslöffelPimiento chopped
die Zubereitung:

* chicken breast, skinned, boned, and halved ** 1/2 of a 10-ounce package frozen chopped spinach, thawed and drained Per Serving: 202 cal., 30g Pro., 4g Carbo., 7g fat, 77mg Chol., In a small mixing bowl combine cheese and Italain seasoning. Roll chicken pieces in cheese mixture to coat lightly; set remaining cheese mixture aside. Arrange pieces in an 8x8x2-inch baking dish. In a small saucepan cook onion in hot margarine till tender. Stir in flour; add milk all at once. Cook and stir till bubbly; stir in drained spinach and pimiento. Spoon spinach mixture over chicken; sprinkle with remaining cheese mixture. Bake, uncovered, in a 350F oven for 30 to 35 minutes or till tender. Better Homes And Gardens Menu: Chicken Parmesan 202 Cal.


Anmerkungen zum Rezept: