Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | margarine |
2 Tasse | mayonnaise |
1/4 Tasse | parsley minced |
1/2 Teelöffel | curry powder |
1/4 Teelöffel | garlic minced |
4 Tasse | Diced; cooked chicken breasts |
2 Tasse | Seedless grapes |
1/2 Tasse | Toasted slivered almonds |
1 Prise | Salt; pepper, marjarom |
Melt butter in saucepan and let cool to room temperature. In a bowl, gently stir in butter with mayonnaise, parsley, curry powder, garlic, marjoram, salt and pepper.
Combine this with chicken, grapes and almonds. Refrigerate until serving time.
Eat-L Digest 6 July 96
From the Eat-L recipe list. Downloaded from Glen's Mm Recipe Archive,
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|