Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken-Paremesan Pizza
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Teelöffelolive oil
1/4 TeelöffelEach salt and pepper
chicken breast halves, boneless, skinless
1 Dose(14.5 oz) Italian-style stewed tomatoes
2 Packung(8 oz) 6-inch Italian bread shells (like Boboli)
4 x ca. 30 gMozzarella shredded
10 Fresh basil leaves, stacked, cut in narrow strips
2 Esslöffelparmesan grated
die Zubereitung:

Heat grill. Mix oil, salt and pepper in a small bowl. Brush on both sides of chicken. Grill chicken 8-10 minutes, turning once, until opaque in center. Remove to a cutting board, cool slightly, then cut crosswise in strips.

Spread about 1/2 cup of the tomatoes on each bread shell to within 1/2 inch of edges. Top each with chicken and mozzarella. Grill 2 minutes, cover grill and cook 2 minutes longer or until mozzarella melts. Top with basil and Parmesan cheese.


Anmerkungen zum Rezept: