Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cheddar Pear Cobbler
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 gPear halves; 2 cns
1 Teelöffelsugar
2 Teelöffelcornstarch
1 Teelöffellemon juice
1/4 TeelöffelCinnamon ground
topping
1 Tasseflour unbleached
1/3 Tassesugar
1 1/2 Teelöffelbaking powder
1/2 Teelöffelsalt
6 x ca. 30 gCheddar sharp, shredded
1/3 TasseButter melted
1/4 Tassemilk
die Zubereitung:

Heat the oven to 425 Degrees F. Drain the pears, reserving the syrup. Combine the sugar, cornstarch and cinnamon in a saucepan and add the syrup and lemon juice. Heat until the syrup thickens then boil for 1 minute. Remove the pan from the heat and add the pears. Spoon the pears and the syrup into a 9-inch square baking pan. Combine the flour, sugar, baking powder, salt and cheddar, mixing well. Add the butter and milk, mixing until well blended. Spoon the dough over the pears, then bake for 25 to 30 minutes in the preheated oven. Serve hot with Vanilla Ice Cream or Whipped Cream.


Anmerkungen zum Rezept: