Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Beef Oriental
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gSirloin Butt Steak, cut into bite-sized pieces
3 Esslöffelvegetable oil
1 Teelöffelsalt
2 Teelöffellemon peel grated
2/3 Tassebeef broth
1 x ca. 450 gFresh snow peas (Chinese pea pods)
1/2 TasseSliced freash mushrooms
1/4 Tasselemon juice fresh
1 Esslöffelcornstarch
1/8 Teelöffelginger ground
die Zubereitung:

Hot, cooked rice

Heat oil with salt in wok or heavy skillet over medium-high heat. Stir-fry steak pieces until browned. Sprinkle with lemon peel. Add broth, peas and mushrooms. Stir-fry 1 minute longer. Combine lemon juice with cornstarch. Add to beef and cook until thickened and bubbly. Stir in ginger. Serve with hot, cooked rice. 4-5 servings.


Anmerkungen zum Rezept: