Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Crisps
Zutaten für 66 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TassePecan halves
2 1/2 Tasseall-purpose flour
1 Tassebutter or margarine
3/4 TasseBrown sugar, light, packed
1 Teelöffelvanilla extract
1/2 Teelöffelbaking powder
die Zubereitung:

1. Finely chop 1/2 cup pecans; reserve remaining pecan halves for garnish. Into large bowl, measure chopped pecans and remaining ingredients. Knead until mixture holds together.

2. Preheat oven to 350'F. Between 2 sheets of waxed paper, roll half of dough 1/4" thick. With 2" flower-shaped cookie cutter, cut dough into rounds. With pancake turner, place rounds, 1" apart, ungreased cookie sheet; press a reserved pecan half into each.

3. Bake cookies 10 minutes or until lightly browned. Cool cookies slightly on cookie sheet; carefully remove to wire rack to cool completely. Repeat with remaining dough, trimmings, and pecans. Store cookies in tightly covered containers.

Miscellaneous recipes from the collection of Mike Orchekowski.


Anmerkungen zum Rezept: