Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper Fish Steaks
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Salmon steaks, fresh or thawed (about 2 lbs)*
1/4 Tasseflour
2 TeelöffelPepper, black; freshly ground
1/4 Tassebutter
2 Esslöffelvegetable oil
1 Teelöffelsalt
1/4 TasseWhite Wine, dry
die Zubereitung:

Instructions:

Dredge steaks with flour. Press pepper firmly into the flesh on both sides. Heat 25mL (2 Tbsp) butter and oil in a frying pan. Pan-fry fish, turning once during cooking. Allow 5 to 7 min per cm (10 to 12 min per inch) of thickness or cook until flesh is opaque and flakes easily. Season and transfer to heated platter. Add remaining butter and wine to pan and stir quickly. Pour over fish and serve.

* or halibut, swordfish Type by Vern - Know-wud-I-mean


Anmerkungen zum Rezept: